29.9.15

Offer terhad hingga 4 okt 2015


Assalamualaikum wrb,

Moga moga dalam rahmat Allah taala.

Alhamdulillah mulai hari ini hingga 4 oktober 2015, Pihak KD by Al Mujahid Trading memberikan tawaran ISTIMEWA. Dengan pembelian  KD speechless Scent , penggna akan mendapat hadiah percuma MINI KD Spray @ MINI Minyak ZB3.

Sebelum tu, apakah KD speechless scent?


HANYA YANG MENCALET MENGETAHU KELEBIHAN KD

KD ~ BERMAKSUD KHODEEJAH'S DAKWAH

APA ITU KD SPEECHLESS SCENT?

KD SPEECHLESS SCENT adalah HARUMAN yang diasaskan daripada tumbuhan dan ekstrak alami. Ianya dihasilkan sebagai alternatif untuk kaum muslimah memakai haruman yang tidak semerbak.


ADAKAH KD HARUM?
Ya. Kd mengeluarkan aroma harum tetapi tidak semerbak kerana ianya tiada alkohol dan menjadi TERAPI UNTUK STRESS.


ADAKAH KD BERSIFAT CECAIR ?
KD diciptakan dalam bentuk cecair pekat. Ia lebih ke arah PATI ekstrak tumbuhan.


APAKAH KELEBIHAN KD SELAIN DARIPADA SEBAGAI HARUMAN?
KD digunakan ramai ibubapa untuk mengurangkan @ meredakan TANGGISAN BAYI @ ANAK ANAK. Kebiasaannya anak anak kecil yang menanggis @ meragam, akan reda tanggisan dan kembali normal setelah 3 ke 5 minit dicalit KD. insyaAllah. Hanya perlu calet di nadi nadi sambil solawat.


ANAK SAYA SUKAR TIDUR AWAL! Dicadangkan calet KD di kening anak2 @ siapa saja yang sukar tidur. InsyaAllah sekejap saja mereka akan lena.


BENARKAH KES BAYI KUNING SESUAI?
KD juga digunakan untuk merawat DEMAM KUNING BAYI BARU LAHIR. KD perlu dicampurkan dalam air manidan dan diramas agar sebati dan dijadikan mandian bayi kuning. Ianya dapat menurunkan bacaan kekuningan bayi. InsyaAllah.


ANAK SAYA SELALU SELSEMA tapi susah mahu makan ubat.
KD pengganti ubat selsema @ apa saja minyak urutan. Caletkan KD di hidung dan dada depan dan belakang anak anak yang SELSEMA. insyaAllah mereka akan cepat sembuh. Dan jika BATUK, kegatalan akan hilang bila disapu di dada dan leher.


JIKA ANAK DEGIL BAGAIMANA?
KD digunakan kepada anak anak yang DEGIL @ MELAWAN CAKAP IBUBAPA DAN GURU. ALHAMDULILLAH, hanya dengan caletan KD di mana2 bahagian tubuh @ pakaian, tindakbalas mereka berubah dan dapat dikawal dan dinasihati. Jika anak anak itu mengamalkan pemakaian KD dan menghidu KD bila perasaan mereka mulai terganggu, insyaAllah mereka dapat mengawal emosi amarah.


MAAF, KD SESUAI UNTUK KANAK KANAK SAJA KAH?
KD bukan sekadar untuk anak anak @ bayi. Ramai isteri yang mencalet ke tubuh suami yang baran. Dan ada juga Suami yang mencalet ke tubuh isteri untuk mengawal sikap baran sesama mereka. Dan ada kes digunakan sebagai pelincir sewaktu hubungan kelamin. Dan ianya amat berbeza jika tidak menggunakan KD.


SUAMI SAYA KUAT BERDENGKUR! Untuk kes dengkuran, masukkan KD ke dalam rongga hidung, insyaAllah menurunkan kadar bunyi dengkur.


BOLEHKAH DIPAKAI UNTUK KEYAKINAN DIRI?
Kebanyakan pelajar yang selalu LEMAH dan KURANG MINAT BELAJAR, akan bertambah positif setelah menggunakan KD sebagai pewangi harian. KD juga sering digunakan oleh mereka yang sering berurusan dengan orang ramai agar MEMBERI KEYAKINAN & situasi tegang dapat dipositifkan. Kadang kadang suasana tegang di pejabat menyebabkan perbalahan dan sebagainya. InsyaAllah dengan caletan KD speechless scent, suasana kembali tenang.


ADAKAH SESUAI SEBAGAI SAPUAN BILA SAKIT @ BENGKAK AKIBAT JATUH?
KD digunakan sebagai sapuan kes BENGKAK AKIBAT JATUH, TYROID,BENGKAK GUSI dan sebagai pengganti PARACETAMOL, juga sebagai MINYAK ANGIN untuk melegakan kesakitan perut, sakit gigi dan sebagainya.


ADAKAH KD BOLEH MERAWAT SIHIR?
KD juga tanpa disedari telah membantu kes GANGGUAN SIHIR & SAKA dan KD bukan merawat 100%, cuma membantu sedikit gangguan yang ada.Ada juga kes peniaga disihir. Di mana, peniaga peniaga yang memakai KD insyaAllah perniagaan mereka kembali pulih. Ada juga menggunakan di rumah dan menggunakan KD Spray untuk menyembur kawasan sekeliling. KD Spray ada ketika harum dan ada ketika bertukar bau. Wallahu a'lam.

CADANGAN PENGGUNAAN KD?
AMBIL BEBERAPA TITIK KD DAN CALET DI NADI TANGAN, TELINGA, UBUN UBUN.
BOLEH DICAMPUR BEBERPA TITIK KE DALAM AIR MANDIAN DAN BILASLAH BADAN TANPA PERLU MENGELAP KERING. IRINGI DENGAN SOLAWAT SALAM.


Bagaimana cara membeli KD speechless scent?

Sila WhatsApp +60134400212  Arahan lanjut akan diberikan.


Berapakah isi kandungannya? 1 tiub 4ml. Ia bersifat cecair pekat @ pati dan perlu dipicit keseluruhan tiub untuk melekangkan cecair yang melekat di didinding tiub.


Apakah itu KD SPRAY?

KD Spray adalah sejenis cecair yang dicipta khusus untuk mempostitifkan aura negatif. 
Ia dapat menghilangkan STRESS @ kegelisahan @ kegugupan.
KD Spray membantu menganani masalah was was @ ketakutan kepada sesuatu @ tempat.

Hanya perlu Spray di badan @ pakaian @ di man saja.

Haruman wanginya akan berubah jika semburuan itu mengenai sesuatu yang negatif***
Kadang kadang pengguna kan pening @ muntah. 
Ianya bergantung kepada aura seseorang. Positif @ negatif.


Di mana boleh membaca pelbagai testimoni?

http://bit.ly/testimonikd

SOALAN CEPUMAS!
BAGAIMANA KD SPEECHLESS SCENT boleh bertukar kelebihannya?

Jawapan terbaik adalah ianya ANUGERAH DARIPADA ILAHI. TUHAN PEMILIK ALAM. DIPINJAMKAN KEPADA AL MUJAHID TRADING SEBAGAI SATU CARA MENJANA EKONOMI UNTUK MENERUSKAN DAKWAH SAIYIDUNA RASULULLAH SAW.
BARKAH DOA PARA ULAMA' MAKA PENGGUNA KD MENDAPAT KEBAIKANNYA.
Oleh itu 'HANYA YANG MENCALET MENGETAHUI KELEBIHANNYA' BARAAKALLAHULAKUM
"Hanya yang mencalet mengetahui kelebihannya…"Pakej A hanya RM130 anda dapat 1 tiub 4ml Kd Scent dan 1 mini KD SprayPakej B ~ RM310 ( 3 tiub KD Scent & 1 KD Spray 15ml & PERCUMA 1 MINI MINYAK ZB3 MINYAK ZB3 SESUAI UNTUK 
~ LELAH
~ BATUK
~BUASIR
~SAKIT LUTUT DLL
No comments:

Post a Comment