1.6.09

Mengapa Anda Perlu Hadir Ke Kelas Langsir Cikgu Saya?


Salam sahabat sekalian!! Kursus jahitan langsir kini di buka. Kursus bergerak ini akan bermula hujung bulan ini. Bermula dari Johor ke utara. Peluang keemasan!! Lebih banyak paten dioffer pada harga yang lebih murah dari bengkel yg ada.

Tidak dinafikan memang banyak bengkel langsir yang ada sekarang ini. Tetapi bezanya, kursus yang dianjurkan oleh MAM's SMART ENTERPRISE ini insyaAllah lebih memenuhi kehendak anda sesuai dengan nilai wang yang dibayar. Ciri-ciri kursus :-

1) Diajar oleh guru langsir yang lebih 15 tahun pengalaman. Memang suara dia selalu keluar dicorong-corong radio. Esp kl fm..perakfm dan siaran senegara. Korang dtg aje...tak perlu sibuk2 nak beli kain bermeter2...amat menyusahkan!!:a01. Kalau nak bwk pun bwk laa alatan jahit sket2.

2) Lebih banyak teknik jahitan langsir (tepat dan cepat) akan diberi. Yang ni laa penting. Mmg ramai org tahu nk jahit tu.. tapi kalau teknik tak betul mula laa asyik2 jahit dan bukak balik. Pastu tak sempat nk kejar dateline langsir. hehehehe... tu laa penting teknik cepat, ringkas dan padat!!!:a01

3) Tidak perlu spend begitu lama untuk belajar. Manusia mudah hilang tumpuan jika lama2. Bila lama2... mula laa teringt kat baby laa.. anak2 laa...Last2 tak dapat trus apa yg diajar. Kan ke rugi tu!!

4) Bagi mereka yang tidak ada basic menjahit langsung...masih boleh belajar. Terbukti benar. Saya sendiri tidak tahu menjahit (pegang mesin pun out trus). Tapi alhadulillah hari ini saya boleh amik tempahan. Alhamdulillah ramai plak yg puji.

5) Cikgunya boleh dihubungi walaupun kelas langsir telah berlalu. Masih boleh tanya apa yang tak ingat atau was2.

6) Apabila kita belajar direct dengan guru... ilmu yg kita dapat tu lebih jelas dan faham. Jadi lebih mudah laa kita nk jahit.

7) Memang jimat bila sudah pandai menjahit lagsir. Esok2 bila nak dok umah baru, tak payah pening2 nak pi tempah lgsir. Jimat beribu2 beb!!

8) Motif utama kursus bukanlah untuk keuntungan semata2. Lebih kepada keberkatan pencarian ilmu sesama insan.
Jadi apa tunggu lagi .... sesiapa yang berminat boleh mendaftarkan nama anda sekarang....Hubungi Puan Sahida sendiri atau agen tunggalnya Puan Ila 0123982250. Thank You !!!

No comments:

Post a Comment